A vampire prince's life

Utolsó kommentek

  • York Ketchikan: A világ nem fekete-fehér, csak tekints a jin-jangra: a feketében ott a fehér és vica versa. Ha már... (2011.09.08. 23:23) Rossz.Rossz?
  • VampireLady: Olyan jó lehet a barátnődnek, hogy ilyen figyelmes és szerető barátja van:) engem eddig mindenki k... (2010.12.16. 20:30) Nyári rege
  • VampireLady: Szia:D most regisztráltam az oldalon és nagyon meglepődtem, hogy rajtam kívül is vannak ilyen "vám... (2010.12.16. 20:30) Tűzhányó
  • Vámpírherceg: @Draco Fenrir: Igen, meglepően hasonlít a gondolkodás módunk. Legalábbis a kommented alapján nagyo... (2010.07.31. 15:11) Június 17.
  • Draco Fenrir: Annyira átérzem a helyzetedet. Én is tapasztaltam már hasonlót, és ha akarod, segítek neked megvál... (2010.07.31. 15:06) Június 17.
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Our world is falling into the deepness...

Vámpírherceg 2009.10.17. 15:28

Néztem ma reggel a TV-t. Pont a híradó ment. Megint egy "felhívás" arra, hogy a globális felmelegedés miatt eltűnhetnek a szigetek...és stb. Csak azt nem érte, miért mindenki csak a figyelmet akarja felhívni arra, hogy tegyünk valamit? Miért nem tesz valaki valamit? Ahelyett, hogy miliárdos propagandákra költenék a pénzt, az olyan kutatásokat kellene támogatni, amik áthelyezhetik ezt a szerves tüzelőanyag alapú világot mondjuk egy CO2 ( szén-dioxid ), vagy fényenergia alapú világra. De nem, ehelyett mindenki, minden államfő, szervezet stb. csak a figyelmet képes felhívni. 16 éves vagyok. Nem tehetek túl sokat a Földért, de én is cipelem a saját keresztem. Ha gépezek, nem megy a TV - vagy csak nagyon ritkán -, próbálok természetes fénynél olvasni, tanulni stb., hogy még kevesebb energiát fogyasszak. Ha megy a fűtés, nem nyitom ki az ablakot! Elvégre nem a környezetet akarom fűteni...Mellesleg, ha csökkentjük az energia használást, akkor kevesebbet is kell fizetni...Nem értem a világot. Hát senki sem képes felfogni, hogy bizony lépni kell! És nem elég,ha csak mondjuk, hogy lépni kell! Emberek, itt az ideje, hogy tegyünk is valamit! Nem mi tettük tönkre ezt a világot, de a mi kezünk is benne van. Generációk tették tönkre, de ha mi nem változtatunk, akkor a mi generációnkat is beírhatjuk azok közé,akik segítettek a Föld teljes kivégzésében. Ideje lenne, hogy feltűnjön, hogy magunk alatt vágjuk a fát! Ideje lenne összefogni, és kidolgozni olyan módszereket, amik ha nem is állíthatják vissza a régi állapotokat ( mivel a Föld éghajlata magától is változik,ez eleve lehetetlen...), de visszabillenhetik a Földet a saját ritmusába. Csak ehez az kellene, hogy egyesek lemondjanak az óriási bevételről, ami a kőolaj és földgáz kitermelés után üti a markukat. Ez persze nem lehet! TÚL NAGY ÁLDOZAT LENNE! Lemondani a milliárd dollárokról, csak azért, hogy megmentsünk több 10 milliárd élőlényt? Ugyan kérem...túl nagy áldozat. Azzal húzzák ki magukat, hogy ez nem miattuk van, és nem az ő gondjuk. De nagyon is az! Ugyanis nincs olyan sok idő, amivel mi számolunk. Bármikor történhet valami, ami mégjobban meggyorsítja a folyamatokat. És akkor bizony ők is gondban lesznek...Érdemes elgondolkozni rajta....

 

Az ember az állatvilág talán legértelmesebb lénye. Ámde mégis a legostobább, mert saját szülőanyját pusztítja el, s ezzel önmagát.

itt egy youtube-os videó link. Michael Jackson - Earth song.

Nézzétek meg. Aki ezek után sem gondolkozik el azon, hogy igen is lépni kell, annak baj van az értékrendjével.

youtube.com/watch

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avampireseveryday.blog.hu/api/trackback/id/tr81456076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása